Elazığ Valisi Sayın Erkaya YIRIK Hastanemizde Tedavileri Devam Eden Depremzede Yaralıları Ziyaret Etti.
29 Aralık 2020

Elazığ Valisi Sayın Erkaya YIRIK, beraberinde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT ve Başhekim Vekilimiz Dr.Emrah GECEKUŞU ile birlikte Hastanemizde tedavileri devam eden depremzede yaralıları ziyaret etti.

Hastanemiz Başhekim V. Dr.Emrah GECEKUŞU’ndan tedavileri devam eden yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Valimiz Sayın Erkaya YIRIK, yaralılar ve aileleri ile görüşerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Valimiz Erkaya YIRIK konuşmasında " Dün elim bir deprem hadisesi yaşadık. Saat 09:37’de meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremde hamdolsun ki can kaybımız yok. Tabi ki depremin heyecanıyla içgüdüsel olarak vatandaşlarımız bulunduğu ortamdan uzaklaşırken düşme, ayağını burkma suretiyle bir takım sıkıntılar yaşadı. Toplamda 80 vatandaşımızın dün bu şikâyetlerle sağlık kuruluşlarında tedavileri görüldü.
Bugün itibariyle sadece 6 vatandaşımız yatışlı bir şekilde tedavileri devam ediyor. Vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Sağlık durumlarının iyi olduğunu bilmek sevindiricidir” dedi.

Sağlık çalışanlarımıza teşekkür eden Vali Erkaya YIRIK “ Sağlık İl Müdürümüzün, doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın vatandaşlarımıza göstermiş oldukları bu yakın ilgi nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum. Bunu da bilmek bizleri mutlu ediyor. Allah tekrarından ve beterinden korusun tekraren vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.28.12.2020