Hastanemizde Akademik Yıl Açılışı ve Öğretim Üyeleri Cübbe Giyme Töreni Düzenlendi
16 Ekim 2021

HASTANEMİZDE AKADEMİK YIL AÇILIŞI VE ÖĞRETİM ÜYELERİ CÜBBE GİYME TÖRENİ DÜZENLENDİ

Elazığ Fethi sekin Şehir Hastanemizde 2021-2022 Akademik Yıl Açılışı- Öğretim Üyeleri Cübbe Giyme ve Belge Takdimi Töreni düzenlendi.

Akademik Yıl Açılışı ve Cübbe Giyme Töreni’ne Elazığ Valisi Sayın Ömer TORAMAN, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Cevdet ERDÖL, Gazi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Musa YILDIZ, Fırat Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Cahit POLAT, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Erdoğan ÇETİNKAYA, Akademisyenler ve kurum yöneticilerimiz katılım sağladılar. Tören, Başhekimimiz Prof. Dr. Erol KELEŞ’ in açılış konuşmasının ardından diğer akademisyen ve konuklarımızın konuşmalarıyla devam etti. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Cevdet ERDÖL ve Elazığ Valisi Sayın Ömer TORAMAN’ ın konuşmalarının ardından akademisyenlerimize cübbeleri giydirilerek belgeleri teslim edildi.

• 1..JPG
  • 2..JPG