Fethi Sekin Şehir Hastanemizde Mesai Sonrası Poliklinik Uygulaması Başladı
16 Mayıs 2022

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz ilimize ve bölgemize sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Hastanemiz 2019 yılından beri devam eden Covid-19 pandemi sürecinin yükünü taşımış ve başarılı bir mücadele örneği göstermiştir. Pandeminin etkinliği ülkemizde olduğu gibi ilimizde de belirgin düzeyde azalmıştır. Hastanemiz polikliniklerine artan talebi karşılamak amacıyla, pandemi sürecinde büyük bir özveri ile hizmet sunan hekimlerimizin destekleri ve özverili yaklaşımları ile mesai sonrası poliklinik hizmetlerimizi başlatıyoruz.     Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde, 09 Mayıs 2022 tarihinden itibaren dokuz branşta mesai sonrası poliklinik hizmeti sunulacaktır. "Mesai Sonrası Poliklinik Hizmeti" uygulaması, hafta içi günlerinde branş bazlı hazırlanan program dahilinde 17:00 / 21:00 saatleri arasında devam edecektir.  Mesai dışı poliklinik hizmeti ile ilgili çalışma programına web sitemiz ve kurumsal sosyal medya hesaplarımızdan ulaşılabilir.

İlimize ve bölgemize hayırlı olsun.

MESAİ DIŞI (7).png