Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA, Elazığ Fethi SEKİN Şehir Hastanemizi Ziyaret Etti
23 Ağustos 2018

Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi.
Bakanımız Dr. KOCA' yı Elazığ Havalimanı' nda başta AK Parti olmak üzere Elazığ Milletvekilleri, Vali Yardımcısı Mustafa GÜL,Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT, Hizmet Başkanlarımız, Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Hasan KORKMAZ, AK Parti İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE, Kurum Müdürleri, STK temsilcileri ve idarecilerimiz karşıladı.

Elazığ Öğretmen Evi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninden sonra beraberinde bulunan heyet ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Elazığ Fethi SEKİN şehir Hastanesi'ne geçen Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA, burada sağlık yöneticilerimiz ve çalışanlarımız tarafından karşılandı.

Hastanedeki hizmetlerimiz hakkında yetkililerden bilgi alan Sağlık Bakanımız Dr. KOCA, daha sonra çeşitli servisleri ziyaret ederek, hastalarımızın, hasta yakınlarımızın ve çalışanlarımızın Kurban Bayramını tebrik etti. Hastalarımızın genel durumları ve tedavileri hakkında da bilgi alan Dr. KOCA, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.22.08.2018

GÖRSEL BASIN :

YAZILI BASIN   :