Sağlık Bilimleri Üniversitesi Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi 2023-2024 Akademik Yıl Açılışı Ve Akademisyenlerimizin Cübbe Giyme Ve Belge Takdim Töreni Düzenlendi.
04 Kasım 2023

Elazığ Fethi sekin Şehir Hastanemizde 2023-2024 Akademik Yıl Açılışı- Öğretim Üyeleri Cübbe Giyme ve Belge Takdimi Töreni düzenlendi.

Hastanemiz konferans salonunda 03.11.2023 tarihinde saat 16:00’da düzenlenen tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Akademik Yıl Açılışı ve Cübbe Giyme Töreni’ne; Elazığ Valisi Sayın Dr. Ömer TORAMAN, Ak Parti Elazığ Milletvekili Sayın Prof. Dr. Erol KELEŞ, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Nazif BİLGİNOĞLU, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Kemalettin AYDIN, Fırat Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Erdoğan ÇETİNKAYA, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Cahit POLAT, Başhekimimiz Sayın Doç. Dr. Şüheda KAYA, Akademisyenler ve kurum yöneticilerinin katılımları ile gerçekleştirildi.

Törende, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Cahit POLAT, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Sayın Doç. Dr. Şüheda KAYA ve akademik unvanları yükselen diğer akademisyenlerimize cübbeleri giydirilerek belgeleri takdim edildi.

• 1.jpeg
  • 3.jpeg