Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz tarafından düzenlenen “6 Şubat Depremlerinde Hayatını Kaybeden Sağlık Çalışanları Anısına Şiir Yarışması” sonuçlandı.
14 Haziran 2024

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına düzenlenen şiir yarışmamıza toplam 16 şiir katılımı oldu. Yapılan jüri değerlendirmesi neticesinde; Hastanemizde hemşire olarak görev yapan Özgür Şahin “Kurtaramadığım Her Cana Yanıyorum” şiiriyle birinci, Hemşire Ferhat Karakuş “Yarım Kalan Hayaller” şiiriyle ikinci ve Hemşire Mustafa Ertuğrul “Gizli Kahramanlar” şiiriyle üçüncü oldu.

Şiir yarışmamızda dereceye girenlere düzenlenen törenle plaket takdim edildi. Birincilik ödülü alan Özgür Şahin’e Ak Parti Elazığ Milletvekili Sn.Prof. Dr.Erol KELEŞ, ikinci Ferhat Karakuş’a Başhekimimiz Doç.Dr. Şüheda Kaya ve üçüncü Mustafa Ertuğrul’a Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Onur HANBEYOĞLU plaketlerini takdim ettiler.

Dereceye giren mesai arkadaşlarımızı tebrik eder, şiir yarışmamıza katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden sağlık çalışanları ve vatandaşlarımıza rahmetle anıyoruz.
fd

aacxbv