2024 Yılı 4. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı Hastanemizde Düzenlendi
14 Haziran 2024

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğümüz ev sahipliğinde gerçekleşen 2024 yılı 4. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı, Malatya, Bingöl ve Tunceli İl Sağlık Müdürlüklerinin katılımıyla Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimlik Konferans Salonunda düzenlendi.

İl Sağlık Müdür V. Uzm. Dr. Ramazan Gürgöze başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, Bingöl İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Veysel Tosun, Tunceli İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed DURAN, İl Sağlık Müdürlüklerinin başkan, başkan yardımcıları, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yetkilileri, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yetkilileri, Başhekimimiz Doç. Dr. Şüheda Kaya ve kurum yöneticilerimiz, Kamu hastaneleri, il ambulans servisleri ve özel hastane yöneticileri ile ilgili birimlerin personeli katılım sağladı.

İl Sağlık Müdür V. Uzm. Dr. Ramazan Gürgöze ve Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk’in açılış konuşmalarının ardından sunumlar eşliğinde değerlendirmelerde bulunuldu. Sunulan acil sağlık hizmetlerinin koordinasyonunu güçlendirmek adına yapılabilecek çalışmalar değerlendirilirken sahada yaşanan aksaklıkların çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.