Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Tüp Bebek Merkezimizin Açılışı Yapıldı
04 Kasım 2023

Kaliteli ve erişebilir sağlık hizmeti sunumunu hedefleyen hastanemiz bölgenin sağlık ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmetlerine yenilerini ekleyerek çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Hastanemizde hizmete sunulan tüp bebek merkezimizin açılışı; Elazığ Valisi Sayın Dr. Ömer TORAMAN, Ak Parti Elazığ Milletvekili Sayın Prof. Dr. Erol KELEŞ, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Kemalettin AYDIN, Fırat Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Erdoğan ÇETİNKAYA, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Cahit POLAT, Başhekimimiz Doç. Dr. Sayın Şüheda KAYA, Akademisyenler ve kurum yöneticilerimiz katılımları ile gerçekleştirildi.

İlimize ve bölge illerine hizmet sunacak olan “Tüp Bebek Merkezimizin” hayırlı olmasını diliyoruz.

WhatsApp Image 2023-11-04 at 12.06.57 (2).jpeg
WhatsApp Image 2023-11-04 at 12.06.57.jpeg