Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde “Klinik Araştırmalar Etik Kurulu” oluşturulması amacıyla yapılan “İyi Klinik Uygulamaları Eğitimi” sertifikasyon programı düzenlendi.
17 Şubat 2024

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde “Klinik Araştırmalar Etik Kurulu” oluşturulması amacıyla yapılan “İyi Klinik Uygulamaları Eğitimi” sertifikasyon programı İzmir Bakırçay Üniversitesi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hanefi Özbek tarafından hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Programımıza İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nülüfer KILIÇ, Başhekimimiz Doç. Dr. Şüheda KAYA, kurum yöneticilerimiz, akademisyen ve uzman hekimlerimiz ile sağlık çalışanlarımız katıldılar. Kursun sonunda 81 katılımcı başarı belgesi almaya hak kazandı.