Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı Başvuru İlanı
07 Mart 2024

Hastanemiz tarafından 19.04.2024 tarihinde yapılacak olan "Ameliyathane Hemşireliği Resertifikasyon Sınavı " ile ilgili olarak Sınav Sorumlusu bilgileri ve başvuru tarihleri aşağıda belirtilmiş olup; başvurular 04.03.2024 - 15.03.2024 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvuru yapmak isteyen katılımcıların https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR-34301/sertifikali-egitim-programi-basvurulari.html linkinde yer alan “Resertifikasyon Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine göndermesi gerekmektedir.

·         Resertifikasyon Başvuru Formu,

·         Sınav Başvuru Dilekçesi,

·         Sertifika Örneği (önyüzü ve arka yüzü),

·         Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

·         İlgili Alanda Çalıştığına Dair Yazı

aşağıda iletişim bilgileri verilen program sorumlusunun e-mail adresine gönderilebilir.

Program Sorumlusu:

Neşe AYDOĞAN