Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Yaptığı Başarılı Obezite Cerrahileri İle Dikkatleri Üzerine çekmeye Devam ediyor.
04 Nisan 2024

İlimize ve bölge illerine sağlık hizmeti sunan hastanemiz, başarılı obezite ameliyatları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Hastanemiz, teknolojik donanımı ve deneyimli hekimleriyle gerek ilimiz ve bölgemizden ve tüm Türkiye’den başvuran hastaların obezite cerrahisi ameliyatlarını başarılı şekilde gerçekleştiriyor.

Hastanemize, başta İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Malatya olmak üzere çeşitli illerden obezite cerrahisi için başvurular oluyor. En son İstanbul’dan ailece başvuran, annesi de daha önce hastanemizde obezite cerrahisi ameliyatı olan Yaren Kaçmaz ve halası Fadime Güven ameliyatlarını hastanemizde başarılı bir şekilde geçirdiler. Yine annesinin daha önce hastanemizde başarılı bir ameliyat geçirerek kilolarından kurtulmasıyla motive olan ve Malatya’dan hastanemize müracaat eden Melisa Altundemir de başarılı bir ameliyat geçirdi.

Hastalarımızın ameliyatlarını başarıyla gerçekleştiren Hastanemiz Genel Cerrahi Kliniği Uzmanları Opr. Dr.Nizamettin Kutluer ve Doç.Dr. Mehmet Buğra Bozan yaptıkları operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundular.

Opr. Dr. Nizamettin Kutluer İstanbul ve Ankara’dan Müracaat eden hastalarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Obezite ile ilgilenen bir doktor olarak şu an çok mutluyum. 7-8 yıl önce obezite ameliyatı nedeniyle gelen iki tane hastam; anne ve kız solumda, sağımda da yine halası bulunmaktadır. Kızımız doğum sonrası tekrar kilo almış 7 sene sonra yeniden obezite olduğu için bize başvurdu. Biz de bundan gurur duyuyoruz. Ameliyatını Başarılı bir şekilde yaptık. Yine il dışından gelen Ayşegül Hanım bizi ve hastanemizi araştırmış ve bu konuda başarılı bir yer olduğunuzu duymuş, obezite ile ilgili sıkıntısından kurtulabileceğini düşünmüş ve gelmiş kendisini ameliyatını yaptık. Her şey yolunda. Kısa sürede taburcu etmeyi planlıyoruz.”dedi

Doç. Dr. Mehmet Buğra Bozan ise, “Melisa Hanım bize Malatya’dan geldiler. Kendisi bizim eski bir hastamızın kızı. Annesinden pozitif motivasyon alarak obezitesine çare bulmak için Elazığ’a, hastanemize başvurdu. Tüp mide ameliyatı yaptık. Bir süre takip ettikten sonra kendisini taburcu edeceğiz. İnşallah kendisini obeziteden kurtulmuş bir şekilde göreceğiz. Öznur Hanım ise bize Kocaeli’den geldi. Yıllardan beri devam eden obezite problemi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan solunum sıkıntısı mevcuttu. Kendisi eski bir hastamızın ablası. Kız kardeşinin verdiği pozitif motivasyonla, obeziteden kurtulmak için hastanemize geldi. Ameliyatımız güzel geçti. Şu an için bir sıkıntımız yok. Bir kaç gün içinde kendisini memleketine göndereceğiz inşallah.” şeklinde konuştu.