02 Temmuz 2024

Hastanemize bağlı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi (YGAP) Birimi hasta ve çalışanlarının katkılarıyla hazırlanan el işi ve resim sergisinin açılış töreni yapıldı. 2 Temmuz 2024 tarihinde başlayan sergide Halk Eğitim usta öğreticilerinin desteğiyle YGAP Biriminde tedavi gören hastalar ve YGAP Birimi çalışanlarımızın ürettikleri eserler dört gün boyunca sergilenecek.
Serginin açılışına Elazığ Cumhuriyet Savcısı Taner KARACAOĞLU, İl Sağlık Müdürü Vekili Uzm. Dr. Ramazan GÜRGÖZE, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Nülüfer KILIÇ, Destek Hizmetleri Başkanı Muammer AÇIKKAPU, hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Şüheda KAYA, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan TABAR ve kurum yöneticilerimiz katılım sağladılar.