Siyasi Parti Başkanları ve STK Temsilcilerinden Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne Tam Not
16 Ağustos 2018

Türkiye’nin 6‘ncı Şehir Hastanesi olarak 01.08.2018 tarihinde ilimizde hizmete giren İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi tanıtım etkinlikleri aralıksız devam ediyor.

Elazığ’da ki  siyası parti başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerine yönelik olarak 13.08.2018 Pazartesi günü Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Konferans Salonu’nda 2.ncisini düzenlediğimiz Şehir Hastanesi tanıtım ve gezi programına; İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Ramazan GÜRGÖZE, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Muammer AÇIKKAPI, Hastane Başhekim Vekili Uzm. Dr. Süleyman SORGUCU, sağlık yöneticilerimiz ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetli ve katılımcılara yönelik yapılan kahvaltı ikramından sonra kürsüye çıkan İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT tarafından Elazığ Fethi SEKİN Şehir Hastanesi’nin kapasitesi, fiziki alanı, özellikli birimleri, çağdaş teknolojiye uyumlu tıbbi cihaz donanımı ve istihdam edilen personel sayısı hakkında katılımcılara yönelik genel bir bilgilendirme yapıldı.

Sağlık  Müdürümüz  Doç. Dr. POLAT’ın tanıtım ve bilgilendirme konuşmasından sonra sırası ile kürsüye davet edilen MHP İl Başkanı Semih IŞIKVER, CHP İl Başkanı Zeki KAPLAN, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE ve STK Dönem Sözcüsü İbrahim KAYAOĞLU Şehir Hastanesi hakkında özetle “Elazığ Fethi SEKİN Şehir Hastanesi’nin son yıllarda Elazığ’a yapılan en büyük yatırım olduğunu, sağlık tesisinin her yönü ile Elazığ’ın çehresini değiştirdiğini ve sağlık turizmi hakkında ilimizin yurtdışına açılan penceresi olduğunu” söylediler.

Elazığ Fethi SEKİN Şehir Hastanesi’nin personel istihdamı ve hasta sirkülasyonu ile Elazığ ekonomisine çok büyük bir katma değer ve canlılık getireceğini belirten konuşmacılar “Türkiye’nin 6.ncı Şehir Hastanesi’ni Elazığ’a kazandırmak ile beraber hastaneye ilimizin gururu Şehit Polis Fethi SEKİN’ in adını koymakla bizleri bir kez daha onurlandıran ve yapımında emeği geçen Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN olmak üzere tüm yetkililere ve ayrıca böyle bir tanıtım programını düzenleyerek bizleri buraya davet eden İl Sağlık Müdür Doç. Dr. Cahit POLAT ve sağlık yöneticilerine çok teşekkür ederiz” dediler.

Daha sonra beraberindeki sağlık yöneticilerimiz ile birlikte davetlilere hastaneyi gezdiren İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT, basın mensuplarının sorularına cevapla” Yeni açılmasına rağmen Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde şimdiye kadar 300’ün üzerinde ameliyat yapıldı. Şu anda 360 yatan hastamız bulunmaktadır.
2 hafta önce faaliyete geçen Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde şuana kadar 70 binin üzerinde hastaya bakıldı” şeklinde konuştu.

Hastanenin Eski Eğitim Araştırma Elazığ Hastanesi’nden hem bina hem teknolojik hem de tıbbı cihazlar açısından çok üstün olduğunu aktaran İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT,  “Buradaki hastanenin açılması ve hizmette bulunması eski hastanemizdeki hasta sayısı ile yani bu hem poliklinik hem de ameliyat ile ona çok yakın. Bu manada hastaların bu hastanemizi tercih etmelerinde herhangi bir sıkıntı yok“ dedi.13.08.2018

GÖRSEL BASIN :

YAZILI BASIN   :