Başhekimimiz Doç.Dr.Savaş Öztürk Birim Sorumlularımızla Toplantı Düzenledi
17 Aralık 2018

Hastanemize Başhekim olarak atanan ve görevine başlayan Doç.Dr.Savaş ÖZTÜRK hastanemiz birim sorumluları ile bir araya geldi.

Hastanemiz konferans salonunda düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Başhekimimiz Doç.Dr.Savaş ÖZTÜRK, “hastalarımız ve tüm personelimiz için en iyi şartları hazırlamak için çaba göstereceğim. Bu konuda sizlerin ve tüm personelimizin de bu konuda çaba sarf etmesi gerekir. İnanıyorum ki hep birlikte bir uyum içeresinde çalışırsak herkesin memnun olacağı sonuçlar elde ederiz. Hastanemiz yeni açıldığı için bazı beklenen problemler yaşanmış olabilir bu problemlerin hiç biri çözümlenemeyecek problemler değildi, zaten büyük oranda geçiş sürecimizi tamamladık bundan sonrada hep birlikte çalışarak hizmetimizi sunmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Daha sonra birim sorumlularımıza söz hakkı veren Başhekimimiz, birimlerimizle ilgili çalışmalar ve yapılması gerekenler hakkında bilgi alarak çalışanların sorunlarını dinledi. Yapılması gereken çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak mevcut durum değerlendirmesi yapıldı.

Yazılı Medya  :
Görsel Medya: