Hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Savaş Öztürk’e Ziyaretler Devam Ediyor.
08 Şubat 2019

Hastanemize Başhekim olarak atanan Doç.Dr. Savaş ÖZTÜRK’e yoğun ziyaretler devam ediyor.

06.02.2019 tarihinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Rıza EKMEKYAPAR, Halk Eğitim İl Müdürü Kazım ATICI ve Halk Eğitim Merkezi çalışanları Hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Savaş ÖZTÜRK'ü makamında ziyaret ettiler.

Başhekimlik makamında gerçekleşen ziyarette, konuklarımız Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz Başhekimini yeni görevinden dolayı tebrik ederek Halk Eğitim Merkezinde el emeği verilerek hazırlanmış olan bir tablo hediye ettiler. Başhekimimiz Doç.Dr. Savaş ÖZTÜRK konuklarına ziyaretlerinden ve bu nazik hediyelerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Bir süre Başhekimlik makamında sohbet eden konuklarımız daha sonra hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürü Fuat İŞBİLİR’i ziyaret edip bir tablo hediye ettiler.

• kapak.jpg

Yazılı Basın    :