Hastanemizde14 Mart Tıp Bayramı Etkinliklerle Kutlandı
18 Mart 2019

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TIP BAYRAMI KUTLAMASI

Fethi Sekin Şehir Hastanemiz Başhekimliği tarafından düzenlenen ve Rönesans İşletme Hizmetlerinin katkı sunduğu etkinliklerle sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı.

Büyük fedakârlıklarla, insanların en zor anlarında yanlarında olan, onlara yardımcı olmak için her türlü gayreti sarf eden, ülkemizin sağlık sisteminin gelişmesinde büyük emeği olan sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlamak için hastanemizde bazı etkinlikler düzenlendi.

Bu kapsamda hastanemizde kullanılan tüm bilgisayarların arka plan görüntüsü 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajı ile kaplandı ve 14 Mart sabahı bilgisayarlarını açan tüm sağlık çalışanlarımız Tıp Bayramı kutlama mesajı ile karşılaştılar. Ardından Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ Milletvekili Sayın Sermin BALIK ile Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin ŞERİFOĞULLARI hastaneye gelerek Başhekimimiz Doç.Dr.Savaş ÖZTÜRK ve hastane yöneticilerimizle birlikte sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Kurum yöneticilerimizin personele yönelik ziyaretlerinin yanısıra hastanedeki merkezi ses sisteminden Başhekimimiz Doç.Dr. Savaş ÖZTÜRK’ün 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajı anos edildi.

Her türlüyü güzelliği hak eden sağlık personellerimize yönelik jestler hastanenin yemekhanesinde devam etti. Hastanenin yemekhanesine Başhekimimizin 14 Mart Tıp bayramı kutlama çelengi ve kutlama pankartı asıldı. Yemekhanede canlı Türk Sanat Müziği dinletisi eşliğinde yemek yiyen sağlık çalışanlarımız yoğun iş temposu içerisinde bu jestlerle moral buldu.

Sağlık çalışanlarımızın her türlü övgüyü hak ettiğini belirten Başhekimimiz Doç.Dr. Savaş ÖZTÜRK, “Sağlık çalışanlarımızın karşılaştıkları güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerini icra ederken halkımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayret göstermektedirler. Sağlık çalışanlarımızın bu gayreti ve özverisi bizler için iftihar kaynağıdır. Sağlık hizmetlerinin sunumunda sağlık personellerimizin fedakârca çalışmaları takdire şayandır. Bu vesile ile minnet ve şükran duygularıyla tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını içten duygularımla kutlarım.” şeklinde konuştu.

• IMG_20190315_085728_5.jpg