11 Nisan 2019

Hastanemizde Düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi tarafından düzenlenen “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” 08.04.2019 tarihinde hastanenin konferans salonunda düzenlenen açılış toplantısıyla başladı.

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Cahit Polat,  Başhekimi Doç.Dr. Savaş Öztürk, kurum yöneticileri, eğitim programı katılımcıları ile eğitim programını organize eden personellerin katıldığı toplantıyla programın açılışı yapıldı.

Hastanede görev yapan hekim ve eğitimci hemşireler tarafından yoğun bakım hemşireliği kapsamında yapılacak sunumlarla devam edecek olan eğitim programına Yalova, İzmir, Bingöl gibi illerden  toplam 23 katılımcının katıldığı eğitim programı 21 Mayıs 2019 tarihi itibarı ile tamamlanacaktır.

Eğitim programının sonunda yapılacak yazılı ve uygulamalı sınav sonucunda başarılı olan katılımcılara Sağlık Bakanlığı onaylı “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası” verilecektir.

Eğitim programlarının sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinde çok önemli olduğunu vurgulayan Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Savaş Öztürk,“Devletimizin yeni bir hizmet anlayışı kapsamında hizmete açtığı Fethi Sekin Şehir Hastanemiz açılış sürecini tamamlamış, Elazığ ve bölge illerine sağlık hizmetini en iyi şekilde sunmaktadır. Sahip olduğumuz fiziki mekânlar ve teknolojik alt yapımız sayesinde halkımıza yüksek standartlarda sağlık hizmeti sunuyoruz. Ancak biliyoruz ki sadece fiziki mekânlar ve teknolojik donanım kaliteyi yükseltmekte eksik kalır. Sunduğumuz Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmanın diğer ayağı da nitelikli insan kaynaklarıdır. Bu amaçla ülkemizin sağlık sistemine bizlerde katkı sunmak için eğitim programları, seminerler, sempozyumlar düzenliyoruz.

Bu amaçla düzenlediğimiz Yoğun Bakım Eğitim Programımız bu gün itibarı ile 23 katılımcımızla başlayacaktır. Eğitim faaliyetlerine de kurumsal olarak çok önem verdiğimizi ayrıca belirtmek istiyorum. Hastanemiz bu tarz eğitim programlarını düzenlemeye devam edecektir.”

Programımıza katılan Sayın İl Sağlık Müdürümüze, Hizmet Başkanlarımıza ve tüm katılımcılara hastanemize hoş geldiniz diyor, katılımınız için teşekkür ediyorum. Eğitim programını düzenlemekte emeği geçen tüm çalışanlarımıza ayrıca teşekkür ederim.”dedi.

İl Sağlık Müdürümüz Cahit Polat ise “ Bu tarz eğitim programlarını daha önce de düzenliyorduk, çok iyi bir eğitim kadromuz var ancak Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde fiziki şartlar olarak eksiklerimiz vardı. Şimdi fiziki mekânlarımız da çok iyi burada vereceğimiz eğitim programları çok faydalı olacaktır. Çevre illerden katılanlar da var, burada biz eğitim programı düzenliyoruz ama sizlerden de öğreneceğimiz şeyler olduğuna inanıyorum. Çok güzel bir bilgi alışverişi olacağını düşünüyorum. Ben bu eğitim programının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu programı düzenleyen başta Başhekimimiz ve Başhekim yardımcılarımız ve idarecilerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

• 1.. (1).jpg
  • web.JPG