Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim"Programımız tamamlandı
22 Mayıs 2019

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim"Programımız tamamlandı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemizde 5 ilden katılımcının yer aldığı "Yoğun Bakım Hemşireliği" eğitimini tamamlayanlara sertifikaları verildi.

Hastanemiz konferans salonunda 8 Nisan tarihinde başlayan “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" bugün itibariyle sona erdi.

İzmir, Bingöl, Yalova, Tunceli, Elazığ’dan 23 kursiyerin katıldığı program kapsamında hastanemizde görev yapan hekim ve eğitimci hemşireler tarafından yoğun bakım hemşireliği kapsamında sunumlar yapıldı. 45 gün süren eğitim programının sonunda yazılı ve uygulamalı sınav sonucunda başarılı olan katılımcılar Sağlık Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazandı. Bugün düzenlenen programla eğitimi başarıyla tamamlayan hemşirelere sertifikaları verildi.

Eğitim programının verimli geçtiğini ve yenileriyle devam edeceğini belirten Hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Savaş Öztürk, “ilkini düzenlediğimiz “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı"kapanış törenine hoşgeldiniz. Bilindiği üzere devletimizin yeni bir anlayış çerçevesinde otrtaya koyduğu şehir hastaneleri projesi kapsamında hizmetlerine başlayan hastanemiz sadece kaliteli sağlık hizmeti vermekle misyonunu tamamlamamaktadır. Aynı zamanda Sağlık eğitimine katkı sunarak vizyonumuzu genişletme çabası içerisndeyiz. İlkini tamlamış olduğumuz bu eğitm programına katkılarından dolayı,  İl Sağlık Müdürlüğümüzün değerli yöneticilerine, değerli katılımcı ve eğitmen arkadaşlarıma, hastanemiz yöneticilerine ve değerli basın mensuplarına teşekkür ederim dedi.

Şehir Hastanesi olarak yaptıkları ilk eğitim programı olduğunu aktaran Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülay Karataş ise , “Programı verimli bir şekilde sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim programımıza İzmir, Bingöl, Yalova, Tunceli, Elazığ merkez ve ilçelerimizden toplamda 23 kursiyer arkadaşımız katılmış olup, kursiyerlerimizin tümü programı başarılı bir şekilde tamamlamıştır"ifadelerini kullandı.

İzmir’den geldiğini dile getire Hemşir Sezer Duman’da, “ Anestezi yoğun bakımda görevliyim. Hastanede bir eğitim düzenlendiğinde buraya gelmek istedim. Yaklaşık 45 gündür çok yorucu bir süreç oldu ama çok verimliydi. Özellikle doktorlarımız, yöneticilerimiz tarafından çok güzel karşılandık ve ağırlandık. Mesleki ve manevi anlamda kendimize çok şey kattığımızı düşünüyorum. Bugün de sertifikamızı aldık” şeklinde konuştu.

Eğitim programına Bingöl’den katılan hemşire Şeniz Deligöz Duman ise “Şehir Hastanesi ile çalışmak bir ayrıcalık bir farklılık. Gayet güzel bir eğitim süreci geçirdik. Bizim için çok verimli oldu. Bütün eğitmenlerimize ve hekimlerimize teşekkür ediyorum” diyerek düşüncelerini aktardı.

Programa, Hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Savaş Öztürk, İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğt. Üyesi. Yavuz Oruç, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan yardımcısı Abdulkadir Ünal, hastanemiz Başhekim Yardımcıları Dr. Emrah Gecekuşu, Uz. Dr.Düzgün Şimşek, Uz. Dr.Yunus Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülay Karataş, Kalite Ve Destek hizmetleri Müdürümüz Harun Polat, hastanemiz müdür yardımcıları, hastanemizde görev yapan hekim ve eğitimci hemşireler ve kursiyerler katıldı.

• B9.jpg
  • B5.jpg
  • B2.jpg
  • B8.jpg