Hastanemizde Geniş Kapsamlı Durum Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
17 Haziran 2019

Hastanemiz Düzenli Olarak Yapılan Toplantılarla Hizmet Kalitesini Daha Yükseklere Çıkarmayı Hedefliyor.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz sunmuş olduğu kaliteli sağlık hizmetlerini daha yükseklere taşımak için periyodik olarak toplantılar düzenlenliyor. Bu amaçla 14.06.2019 tarihinde hastanemiz konferans salonunda hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Savaş ÖZTÜRK’e vekâleten Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr.Düzgün ŞİMŞEK başkanlığında, Müdür yardımcılarımız, Rönesans İşletme Hizmetleri Müdürü, Hastanemiz klinik sorumluları ve Rönesans İşletme Hizmetleri birim sorumlularının katılımıyla geniş kapsamlı durum değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda sağlık hizmetlerinin sunumunda verilen hizmetlerin durum değerlendirmesi yapılarak hizmet kalitesinin yükseltilmesi için yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi. Hizmet sunumunda yaşanan sorunlar detaylı olarak tartışılarak çözüm önerileri değerlendirildi.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi olarak düzenli olarak öz değerlendirmeler yaparak sunmuş olduğumuz kaliteli sağlık hizmetlerinin çıtasını yükseltmek ve halkımıza erişilebilir sağlık hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.