Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Klinik Hakkında

• PLASTİK VE REKONTRÜKSTİF CERRAHİ KLİNİĞİ:

• Kliniğimizde 1 uzman hekim görev yapmaktadır. Kliniğimiz yataklı servisi 1 adet servis kanadı ve 6 adet tek kişilik 4 adet çift kişilik olmak üzere toplam 10 yataktan oluşmaktadır. Kliniğimizdeki tüm odalarımızda banyo, tuvalet, mini buzdolabı, refakatçi koltuğu, televizyon (her yatak için bir adet), kıyafet ve eşya dolabı bulunmaktadır.

• Erişkin Plastik ve Rekontrükstif Cerrahi Polikliniği hastanemiz B Blok Zemin katında bulunmaktadır. Bu polikliniklerde sekreter kayıt masalarından sıra veya 182 MHRS sisteminden randevu alarak muayene olabilirsiniz.

Hastanemizde, kliniğimiz kullanımında 2 ameliyathane odası mevcuttur. Ameliyathanelerimiz modern ekipman ve tıbbi cihazlar ile donatılmış, enfeksiyondan korunma anlamında en üst düzey güvenlik önlemleri ve yapıya sahiptir.

Kliniğimizin hedefi hastalarımıza kanıta dayalı tıp eşliğinde en iyi ve yeni tanı ve tedavileri sunmak, ülkemiz tıbbına katkıda bulunacak bilimsel çalışma ve projeler yapmaktır.

Klinikte Yapılan Özellikli İşlemler:

Meme ve karın estetiği

Cilt kanserleri tedavisi

Tanı ve Tedavisi Yapılan Hastalıklar:

Plastik ve Rekontrükstif Cerrahi alanına giren hastalıklar

Nasıl Muayene Olurum:

Muayene randevusu MHRS sistemi dahilinde 182 numaralı telefondan veya MHRS İnternet sayfası üzerinden alınmaktadır.

03 Ocak 2024