Hastanemizde “İnmede Tanı Ve Tedavi”Konulu Eğitim Verildi
28 Haziran 2019

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemizde “İnmede Tanı Ve Tedavi”Konulu Eğitim Verildi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemizde “İnmede Tanı Ve Tedavi” konulu eğitim programı düzenlendi. Kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinen hastanemizde, insan kaynaklarına yönelik eğitim çalışmaları kapsamında kurumumuz bünyesinde görev yapan doktorlara yönelik “İnmede Tanı Ve Tedavi”konulu eğitim programı düzenlendi.

Hastanemiz konferans salonunda 27.06.2019 tarihinde düzenlenen ve hastanemiz başhekim yardımcıları, kurum yöneticileri ve Nöroloji ve Acil doktorlarımızın katıldığı eğitim programında Fırat Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Ana Bilim Dalında görevli Doç.Dr. Emrah AYTAÇ tarafından “İnmede Tanı Ve Tedavi” konusunda güncel tedavi yaklaşımları ve acil durumlar hakkında sunum yapıldı. İnme konusunun detaylı olarak konuşulduğu eğitim toplantısı soru –cevap şeklinde devam etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantı, yapılan geniş kapsamlı değerlendirmelerin ardından sona erdi.

• 1...JPG
  • 1..JPG