Sağlık Bakanlığı Yetkilileri Hastanemizde Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
08 Temmuz 2019

Sağlık Bakanlığı Yetkilileri Hastanemizde Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Daire Başkanlığı Danışmanı Uzm. Dr. Erhan BERK,  İl Sağlık Müdürlüğümüz yetkileriyle birlikte hastanemizde incelemelerde bulundu.

07.07.2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette Uzm. Dr.Erhan BERK, İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanı Dr. Öğr. Üyesi. Yavuz ORUÇ, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Savaş ÖZTÜRK ve kurum yöneticilerimiz ile birlikte hastanemiz kliniklerini gezerek bilgi aldı. Hastane gezi ve incelemelerinden sonra konferans salonumuzda toplantı yapan denetleme ekibi ve yöneticilerimiz çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanı Dr. Öğr. Üyesi. Yavuz ORUÇ’un İlimiz ve Hastanemizin Sağlık Verileri hakkında yaptığı sunum ve istişarelerden sonra toplantı sona erdi.

• kapak.png