Hasta Memnuniyetini Çalışanlarımıza Ulaştırıyoruz
10 Temmuz 2019

Hastanemizde sunmuş olduğumuz kaliteli sağlık hizmetlerinin en büyük bileşenlerinden olan insan kaynaklarımıza yönelik etkinliklerimiz devam ediyor. Bu kapsamda hastalarımızdan gelen memnuniyet ve teşekkür dilekçelerine istinaden hazırlanan teşekkür belgeleri hastanemiz yönetimince ilgili çalışanlarımıza verildi. Çalışan motivasyonu kapsamında belirli aralıklarla düzenlenen törenlerle halkımızdan gelen teşekkür bildirimlerini çalışanlarımıza ulaştırıyoruz.

05.07.2019 tarihinde konferans salonumuzda düzenlenen, hastanemiz yönetici ve çalışanlarımızın katıldığı bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte,  hasta ve hasta yakınları tarafından kurumumuza yazılan memnuniyet ve teşekkür dilekçelerinde ismi geçen çalışan,  klinik ve birimlerimize “Teşekkür Belgeleri” hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Savaş ÖZTÜRK tarafından verildi.

Etkinlikte bir konuşma yapan hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Savaş ÖZTÜRK, “Öncelikle hasta memnuniyetini üst düzeylere taşımamızda çok büyük katkı sunan çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Hastane yönetimi olarak hastalarımızdan gelen tüm öneri, şikâyet ve memnuniyet bildirimlerini hizmet kalitesini arttırmak üzere değerlendiriyoruz. Bugün de hastalarımızdan gelen memnuniyet bildirimlerini çalışanlarımıza ulaştırmak üzere bir araya geldik. Bu vesile ile hastanemizin açılış sürecinden itibaren fedakârca çalışan tüm hastane çalışanlarımızı tebrik ediyor, verdikleri hizmetler için teşekkür ediyorum.” dedi.

• 1..JPG