Hastanemizde SKS (Sağlıkta Kalite Standartları) Denetimleri Gerçekleştirildi
02 Eylül 2019

Hastanemizde SKS (Sağlıkta Kalite Standartları) Değerlendirmeleri Gerçekleştirildi

Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Verimlilik, Kalite ve Akreditasyon Dairesi Başkanlığı Sağlıkta Kalite Değerlendirme ekibi tarafından Hastanemizde 31.07.2019 tarihinden itibaren üç gün süren SKS (Sağlıkta Kalite Standartları) değerlendirmeleri yapıldı.

Sağlık Bakanlığımızın sağlık hizmetleri sunumunda en yüksek kaliteye ulaşmak için uyguladığı değerlendirme ve denetim programı kapsamında ülkemizin vizyon projelerinden olan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz  de Bakanlık görevlileri tarafından değerlendirmeye tabi tutuldu. Üç gün süren değerlendirmelerde hastanemizin tüm klinik ve hizmet alanları SKS (Sağlıkta Kalite Standartları) kriterleri çerçevesinde değerlendirildi.

• 1..JPG