KHGM Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi ATASEVEN’in Katılımıyla İl Değerlendirme Toplantısı Hastanemizde Yapıldı
13 Eylül 2019

Sağlık Bakanlığı, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı koordinasyonunda ilimiz sağlık tesislerinin insan kaynakları planlaması, fiziki yeterlilik, teknik donanım, iletişim etkinliği ve sağlık çalışanları verimliliğinin ele alındığı 2019 Elazığ İl Değerlendirme Toplantısı Hastanemizde yapıldı.

12.09.2019 Perşembe günü Hastanemiz Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi ATASEVEN, Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanı Uzm. Dr. Cihan DÖĞER, Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Uzm. Dr. Pınar KOÇATAKAN, Finansal Analiz ve Faturalandırma Daire Başkanı Dr. Aziz KÜÇÜK, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit POLAT, Başhekimimiz Doç. Dr. Savaş ÖZTÜRK, müdürlüğümüz ve bağlı sağlık tesislerimizin yönetim kadrosu, idareciler ve ilgili çalışanlar katıldı.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT’ ın katılımcılara yönelik takdim ve selamlamadan sonra toplantının açılış konuşmasını yapan Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi ATASEVEN  “Amacımız halkımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti sunarak, onların sağlık sorunlarına çözümler üretmektir. Bunu yaparken burada bize yapacağınız sunum ve bilgileriniz bizim için çok önemlidir. Aynı zamanda bizlerde sizlere katkı yaparak, karşılıklı etkileşim içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

Daha sonra ilimiz genelindeki sağlık hizmetlerinin ele alındığı “2019 Elazığ İl Değerlendirme Sunumu” nu yapmak üzere söz alan İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Cahit POLAT, ilimizdeki sağlık tesislerinin konumu, yatak kapasiteleri, uzman hekim sayısı ve insan kaynakları dağılımı hakkında bilgi verdi.

Ayrıca ilgili birim yöneticilerimiz ve sağlık bakanlığı yetkililerinin yaptığı toplantılarla hastanemizin hizmetleri ve planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Detaylı istişareleri yapıldığı toplantılar gün boyunca devam etti.

• 4...4.JPG
  • 15...15.JPG