Hastanemiz Durum Değerlendirme Toplantılarıyla Hizmet Kalitesini Yükseltmeye Devam ediyor
19 Eylül 2019

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemizin sunmuş olduğu kaliteli sağlık hizmetlerini daha yükseklere taşımak için belli periyotlarla durum değerlendirme toplantıları düzenlemektedir. Bu kapsamda Hastanemiz Klinik Sorumlu Hekimleriyle 17.09.2019 tarihinde Başhekimimiz Doç.Dr.Savaş ÖZTÜRK Başkanlığında Hastanemiz Konferans Salonunda durum değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Başhekimimizin sunumuyla hastanemizde verilen hizmetlerin durum değerlendirmesi yapılarak hizmet kalitesinin yükseltilmesi için yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi. Klinik Sorumlu Hekimlerimizle karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu ve hastanemizde tespit edilen eksiklikler görüşülerek çözüm önerileri değerlendirildi.

• 1 (1).jpg
  • 2 (1).jpg