Hastanemizden Yozgat Şehir Hastanesine Ziyaret
27 Eylül 2019

İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinasyonunda, İl Sağlık Müdürlüğümüz görevlileri ve Fethi Sekin Şehir Hastanemiz yönetici ve çalışanları HIMMS (Healthcare Information and Management Systems Society) çalışmaları kapsamında yerinde inceleme ve istişarelerde bulunmak üzere Yozgat Şehir Hastanesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

İl Sağlık Müdürlüğümüz görevlileri, Müdürlüğümüze bağlı diğer sağlık kuruluşlarının görevlileri  ve hastanemizden İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Fuat İŞBİLİR, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülay KARATAŞ ile kurum çalışanlarımızdan oluşan ekip inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere 19-20.09.2019 tarihilerinde Yozgat Şehir Hastanesine çalışma ziyareti gerçekleştirdiler.Yozgat Şehir Hastanesi yönetici ve çalışanlarına misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.

• EE8JwkWWkAAoiCw.jpg
  • EE8JxXtWsAE4l9A.jpg