Hastanemizde Emzirme Haftası Kapsamında Halka Açık Eğitim Programı Düzenlendi
04 Ekim 2019

Hastanemizde Emzirme Haftası Kapsamında Halka Açık Eğitim Programı Düzenlendi

1-7 Ekim “Dünya Emzirme Haftası” sebebiyle farkındalık oluşturmak, emzirme ve anne sütü hakkında bilgiler vermek üzere hastanemiz konferans salonunda eğitim programı düzenlendi.

Halka açık olarak organize edilen eğitim programımıza Hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Savaş Öztürk, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülay Karataş, müdür yardımcılarımız, çalışanlarımız, anne adayları ve vatandaşlarımız katılım sağladılar.

04.10.2019 tarihinde düzenlenen eğitim programında gebe okulumuzda görev yapan Gebe Eğitimcisi ve Emzirme Danışmanı Ebe Önser Demirbağ tarafından anne sütü ve emzirmenin önemi, emzirme teknikleri gibi konularda bir sunum gerçekleştirildi.

Vatandaşlarımız ve çalışanlarımız tarafından ilgiyle karşılanan programda konuklarımıza lohusa şerbeti ikram edildi.