Hastanemizde Kabul ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
25 Ekim 2019

Hastanemizde Kabul ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Denetim ve Müşavirlik Hizmetleri Daire Başkanı Dündar Arif EKİNCİ, inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere 01.08.2018 tarihi itibarı ile inşaat süreci tamamlanarak hizmete başlayan hastanemizi ziyaret etti.

22.10.2019 tarihinde gerçekleşen ziyaret kapsamında, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Denetim ve Müşavirlik Hizmetleri Daire Başkanı Dündar Arif EKİNCİ, Hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Savaş ÖZTÜRK, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Fuat İŞBİLİR, Müdür Yardımcımız Neşet DÖNGEL ve diğer kurum yöneticilerimiz, Rönesans İşletme Hizmetleri yöneticileri ile Denetim ve Müşavirlik Hizmetleri Dairesi görevlilerinin katılımlarıyla “Kabul ve Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.

Yapılan istişare ve değerlendirme toplantılarının ardından, Denetim ve Müşavirlik Hizmetleri Daire Başkanımız Dündar Arif EKİNCİ, Kurum Yöneticilerimiz ve Bakanlığımız görevlileri ile birlikte hastanemizi gezerek incelemelerde bulundular.

Gün boyu süren toplantı ve saha gezilerinden sonra Sağlık Bakanlığı yetkilileri hastanemizdeki düzenli işleyiş ve kaliteli sağlık hizmeti sunumundan dolayı hastanemiz yönetimine teşekkür ederek kurumumuzdan ayrılmışlardır.