YGAP Hastanemizde Tedavi Gören Hastalarımız Canlı Müzik Dinletisi İle Moral Buldu
06 Kasım 2019

Sağlık hizmetleri sunumunda yeni bir bakış açısı ile hizmet sunan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz, hastalarımızı en teknojik ve kaliteli yöntemlerle tedavi ederken sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek tedavi başarısını en üst noktaya taşımaya çalışıyor.

YGAP hastanemizde tedavi altında tutulan hastalarımıza yönelik belli aralıklarla soyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmektedir. Bu amaçla düzenlenen ve Hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Savaş ÖZTÜRK, YGAP hastanemizden sorumlu Başhekim Yardımcımız Düzgün ŞİMŞEK, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülay KARATAŞ, Müdür Yardımcımız Netice CANPOLAT, YGAP hastanemiz çalışanlarının katıldığı ve YGAP hastanemizde tedavi gören hastalarımıza yönelik olarak düzenlenen programda canlı müzik dinletisi ile hastalarımız moral buldular.

Çalışanlarımız ve hastalarımızın birlikte katıldığı, samimi görüntülerlerle devam eden programızda hastalarımıza çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Program sonrası bir açıklamada bulunan hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Savaş ÖZTÜRK “öncelikle hastalarımıza yönelik olarak böyle bir etkinlik düzenleyen yöneticilerimiz ve YGAP hastanemiz çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. YGAP hastanemizde tedavi süreçlerindeki başarıyı artıran bu tarz sosyal ve kültürel etkinlikleri rutin olarak düzenlemekteyiz. Hastalarımızın oldukça mutlu olduğunu bizzat görme fırsatım oldu. Hastalarımızın yüzünün güldüğünü görmek bizleride ziyadesiyle memnun etmektedir. YGAP hastanemiz çalışanlarına hastalarımıza karşı gösterdikleri samimi yaklaşımlarından dolayı ayrıca teşekkür ederim.” Dedi.