Hastanemiz Eczacı ve Faturanlandırma Birimi Çalışanlarına "Ürün Takip Sistemi” Eğitimi Verildi
15 Kasım 2019

Hastanemizde sunulan kaliteli sağlık hizmetleri sunumunun en üst düzeyde sunulması için tüm bileşenleri etkin bir şekilde kullanmaktayız. Bu kapsamda hastanemizde kullanılmak üzere temin edilen tıbbi malzemelerin etkili bir şekilde takip ve kontrolünün sağlanması için güncel bilgileri değerlendirmek üzere bir eğitim programı düzenlendi. Hastanemiz konferans salonunda düzenlenen ve hastanemiz Müdür Yardımcısı Veysel SABUNCU, kurumumuzda görev yapan Eczacılar ile Eczane ve Faturalandırma Birimi çalışanlarının katıldığı toplantıda Faturalandırma Birim Sorumlusu Adem POLAT “Ürün Takip Sistemi” hakkında bir sunum yaparak bilgiler verdi.