Hastanemizde Verimlilik Yerinde Değerlendirmesi Gerçekleştirildi
03 Aralık 2019

Sağlık Bakanlığı Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı gözlemcileri tarafından Hastanemizde 28-29 Kasım 2019 tarihlerinde Verimlilik Yerinde Değerlendirmesi gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığımızın sağlık hizmetleri sunumunda en yüksek kaliteye ulaşmak için uyguladığı değerlendirme ve denetim programı kapsamında ülkemizin vizyon projelerinden olan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz de Bakanlık görevlileri tarafından değerlendirmeye tabi tutuldu. İki gün süren değerlendirmelerde hastanemizin tüm klinik ve hizmet alanları Verimlilik Yerinde Değerlendirme Rehberi kriterleri çerçevesinde değerlendirmeye tabi tutuldu.

Başhekimimiz Doç.Dr.Savaş ÖZTÜRK Değerlendirme ekibine ve hastane çalışanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederek, değerlendirmelerin hizmet sunumunun iyileştirilmesindeki önemine dikkat çekti.