Cerrahi Teknolojiler, En Zor Operasyonları Daha Kolay Hale Getiriyor
17 Aralık 2019

Cerrahi Teknolojiler, En Zor Operasyonları Daha Kolay Hale Getiriyor

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemizde kullanılan cerrahi teknolojiler, en zor operasyonları daha kolay hale getirip hasta memnuniyetinin yanı sıra cihaz performansı ile de hekimin  işini kolaylaştırıyor. İleri teknoloji ile operasyon süresi kısalırken, hastaların normal yaşantılarına daha hızlı dönmelerini sağlıyor. Bölgenin sağlık üssü olmayı hedefleyen ve ileri teknolojik cihazlarla donatılan cerrahi kliniğine sahip olan hastanemiz bu imkânları kullanarak en zor operasyonları daha kolay hale getirip hasta memnuniyeti sağlıyor. Cihaz performansı ile hekimin işi kolaylaşıp, ileri teknoloji ile operasyon süresi kısalıyor, hastalar normal yaşantılarına daha hızlı dönüyor.

Hastanemizde kanser cerrahisinde çığır açan en son teknoloji ürünü Cavitron Ultrasonik Cerrahi Aspiratör (CUSA) cihazı da bulunuyor. Cerrahi alanda oldukça üst düzey imkânlar sağlayan bu cihaz, beyin, göğüs ve genel cerrahi ile kanser cerrahisi vakalarında hastaların etkin ameliyat sürecinin yanı sıra iyileşme sürelerine ciddi katkı sunuyor. Teknoloinin gelişmesi ile ortaya çıkan yenilikçi bir cihaz olan CUSA, tümör dokusunu cerrahın hassas bir şekilde çıkarmasını sağlarken, etrafındaki hayati dokuların ve damarların hasarlanmasını önlüyor. CUSA kullanımı gerek cerrahi süreyi kısaltması ve gerekse iyi seçilmiş derin yerleşimli olgularda daha kolay işlem yapılmasına imkân sunması açısından oldukça büyük fayda sağlıyor. Hastanemizin sahp olduğu Full HD laparaskopik sistemler ise cerrahların operasyon esnasında opere ettikleri alanın görüntüsünün netliği sayesinde ameliyat başarısına büyük katkı sunuyor. Ameliyathanelerde kullanılan ileri teknoloji cihazların kalibrasyon ve bakımlarının düzenli yapılması ve bunun da yine teknolojinin imkanlarıyla bir program üzerinden takip edilebiliyor olması da ayrı bir güven veriyor. Hastanemizde medikal cihazların gerek firma bakımları, gerekse periyodik koruyucu bakımları zamanında yapılarak, herhangi bir olası arıza oluşmadan önlem alınabilmektedir. Koroner, Çocuk, Yenidoğan, Göğüs Hastalıkları, Genel Cerrahi, Nöroloji, KVC, Dâhiliye, Anestezi Yoğun Bakım Ünitelerinin de bulunduğu hastanemizde hastalarımız uluslararası standartlardaki ameliyat süreçleriyle sağlıklarına kavuşuyor.

a.JPG