Elazığ'da 2020 Yılının İlk Bebeği Hastanemizde Dünyaya Merhaba Dedi
02 Ocak 2020

Elazığ'da 2020 yılının ilk bebeği Fethi Sekin Şehir Hastanemiz, Kadın Doğum Servisi'nde gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla dünyaya merhaba dedi.

Saat 00:03'te Ömer ve Meryem YILDIZ'ın 3.ncü çocukları olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen ve ailesi tarafından Emir Ali ismi konulan 2020 yılının ilk bebeğini hastanede bekleyerek karşılayan İlimiz Vali Vekili Sayın Mehmet Fevzi DÖNMEZ, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Gökhan İNAN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr.Yavuz ORUÇ, Başkan Yardımcısı Abdulkadir ÜNAL, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Savaş ÖZTÜRK ve diğer idarecilerimiz ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Daha sonra beraberindeki idarecilerle birlikte servisleri ziyaret eden Vali Vekili Sayın Mehmet Feyzi DÖNMEZ, hastaların ve nöbetçi personelimizin yeni yıllarını kutlayarak, sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundu. 02.01.2020