HIMSS Çalışma Toplantılarımız Devam Ediyor
02 Ocak 2020

HIMMS çalışma toplantılarımız devam ediyor.

Sağlık alanında son teknolojik sistemler ve dijital alt yapısıyla hizmete başlayan Fethi Sekin Şehir Hastanemiz uluslar arası alanlarda geçerliği olan HIMSS (Healthcare Information and Management Systems Society) dijital hastane akreditasyonu almak için çalışmalarına devam ediyor.

1-7 arası seviyeden oluşan sertifikasyon aşamalarından hastanemiz seviye 6 ve seviye 7 için çalışma grubu oluşturarak HIMSS Dijital Hastane yolculuğuna başlamıştı. Sonuca ulaşmak için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bu kapsamda hastanemiz konferans salonunda başhekim yardımcımız Uzm. Dr. Düzgün ŞİMŞEK başkanlığında, hastanemiz İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Fuat İŞBİLİR, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülay KARATAŞ, Müdür Yardımcılarımız ve çalışanlarımız ile firma yönetici ve çalışanlarının katıldığı bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda çalışmalarına başlanan HIMSS üyeliği için yapılan çalışmalar değerlendirilirken sürece yönelik yapılması gereken çalışmalar tespit edildi.