HIMSS EMRAM Seviye 6 ve 7 Süreç Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
07 Ocak 2020

HIMSS EMRAM Seviye 6 ve 7 Süreç Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Yüksek standartlarda ve etkin bir hizmet sunmanın yanı sıra uluslararası ileri teknoloji ile sağlık hizmetlerinde verimlilik ve kalitenin artırılmasını hedefleyen Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz, dünya çapında kabul gören bir model olan HIMSS (Sağlık Bilgi ve Yönetim Sistemleri Topluluğu) sertifikası alma sürecine girdi.

Sağlık alanındaki dijital dönüşümün hastanemizde de hayata geçmesi amacıyla hastanemiz yönetimi tarafından oluşturulan komisyonlar çalışmalarını sürdürüyor. Komisyonların yerelde yaptığı çalışmalar hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Savaş ÖZTÜRK başkanlığında yapılan toplantılarla değerlendiriliyor. Bu kapsamda hastanemiz konferans salonunda 06.01.2020 tarihinde Başhekimimizin başkanlığında hastanemiz Başhekim Yardımcıları, Hastane Müdürleri, Klinik Sorumlu Hekim ve Hemşirelerinin katıldığı geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.

HIMSS EMRAM seviye 6 ve seviye 7 başvuru süreçlerinin değerlendirildiği toplantıda HIMSS EMRAM seviye 6 sürecinin en kısa sürede tamamlanarak seviye 7 için çalışmaların hızlandırılması konusunda görüşbirliğine varıldı. Sürecin bereberinde getireceği dijitalleşmiş hastanemiz hizmet kalitesini daha yüksek noktalara taşımış olacaktır.

• 1...JPG
  • 2..JPG