Numune Alma Kabinleri Ve Ultraviyole Işıkla Maksimum Koruma Sağlanıyor
14 Nisan 2020

Covid 19 pandemisi ile mücadele kapsamında hastanemizde sağlık çalışanlarımızı korumak adına alınan tüm önlemlerin yanısıra numune alma kabinleri, entübasyon fanusları ve ultraviyole ışık kaynakları devreye alınarak çalışan güvenliği daha ileri bir seviyeye taşındı.

Hastanemiz pandemi polikliniği ve numune alma alanlarına konumlandırılan numune alma kabinleri ile hastalardan numune alan personelimizin en az riske maruz kalması ve koruyucu ekipmanlarının kirlenmesinin önüne geçilmesi sağlandı. Yine acil müdahale alanımız ve pandemi yoğun bakım ünitesine konumlandırılan entübasyon fanusları sayesinde hastalarımız entübe edilirken çalışanlarımızın karşılaşacağı risk en aza indirgendi.

Ayrıca aynı amaçla hastanemizin pandemi açısından özellikli alanlarına ultraviyole ışık kaynakları koyuldu. Ultraviyole lambaların ışınları sayesinde odalar virüslerden, mikroorganizmalardan izole edilmiş oluyor.

Hastanemiz tüm önlemlerini almış hem pandemi kapsamında hem diğer hastalarımıza kaliteli sağlık hizmetleri sunmaktadır.