Elazığ'da 2021 yılının ilk bebekleri, Fethi Sekin Şehir Hastanemiz, Kadın Doğum Servisi' nde dünyaya merhaba dedi.
01 Ocak 2021

Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen ve aileleri tarafından Hamza ve Batuhan Eymen isimleri verilen bebeklerin annelerini hastanemizde ziyaret eden İl Protokolü bebeklere altın taktı. Bebeklerimizi hastanede ziyaret eden İlimiz Valisi Sayın Erkaya YIRIK,Ak Parti Elazığ Milletvekili Sayın Metin BULUT, Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin ŞERİFOĞULLARI, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin YILDIRIM, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Erol KELEŞ ve diğer idarecilerimiz bebeği ve ailesini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Milletçe salgınla mücadele ile geçirdiğimiz bir yılı geride bıraktığımız dakikalarda aramıza katılarak bizlere sağlıklı ve huzurlu yeni bir yıl umudu veren bebeklerimizin sağlıkla büyümesini temenni eder, mutlu bir yaşam dileriz.

• WhatsApp Image 2021-01-01 at 16.50.59 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2021-01-01 at 16.50.59.jpeg