Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Hastanemizde ziyaretlerde bulundu.
27 Ocak 2021

24 Ocak 2020 tarihli Elazığ depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için düzenlenen anma programına katılmak üzere Elazığ'a gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemizde tedavi gören kanaat önderi Hafız Abdullah NAZIRLI ve şehit polis memuru Fethi SEKİN’in babası Mehmet Zeki SEKİN’i ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT, İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri, hastanemiz Başhekimi Prof.Dr. Erol KELEŞ ve idarecilerimiz tarafından karşılanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın ziyaret ekibinde; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY, Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla ŞAHİN USTA, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil ELDEMİR, Diyanet İşleri Başkanı Ali ERBAŞ ve protokol üyeleri yer aldı.

Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT ve Hastanemiz Başhekimi Prof Dr. Erol KELEŞ eşliğinde hastalarımızı ziyaret eden Sayın Cumhurbaşkanımız, hastaların sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, hasta yakınlarıyla görüştü ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastanemizi gezen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ a İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT ve Hastanemiz Başhekimi Prof Dr. Erol KELEŞ tarafından sunulan hizmetler hakkında bilgi verildi. İlde sunulan sağlık hizmetlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Cumhurbaşkanımız “ Eğer bu hastane olmasaydı, biz o deprem gecesini nasıl atlatırdık. Hamdolsun bununla birlikte bütün operasyonlar ve müdahaleler çok süratli ve seri oldu. Hastane de sunulan hizmetler memnuniyet vericidir.” dedi.

• WhatsApp Image 2021-01-26 at 15.51.54.jpeg
  • 2-ajpg.png