Hastanemizde 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında Görev Yapan Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakını Çalışanlarımız Düzenlenen Etkinlikte Bir Araya Geldiler.
05 Şubat 2021

Hastanemizde 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu KapsamındaGörev Yapan Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakını Çalışanlarımız Düzenlenen Etkinlikte Bir Araya Geldiler

Hastanemizde 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında görev yapan şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanlarımıza yönelik bir etkinlik düzenlendi. Hastanemiz Başhekimliğince düzenlenen etkinlikte şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanlarımız bir araya geldiler. Hastanemiz konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Başhekimimiz Prof.Dr. Erol KELEŞ, hastanemiz yöneticileri ve Rönesans İşletme Hizmetleri yöneticileri; şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanlarımız katıldılar. 03.02.2021 tarihinde düzenlenen programda çalışanlarımıza teşekkür belgeleri takdim edildi.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan hastanemiz Başhekimi Prof Dr.Erol KELEŞ, “Öncelikle şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan değerli mesai arkadaşlarımız ile gazi ve gazi yakını çalışanlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Hep birlikte bir aile bilinciyle hareket ederek hizmetlerimizi sunarken, bizler de çalışanlarımızın her daim yanında olma gayreti içinde olacağız. Şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanlarımız ve bu vesile ile tüm fedakâr sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim.”dedi.

Teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle devam eden etkinliğimiz aile fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

• c.JPG
  • a.JPG