Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş Pandeminin Kahramanlarını Ziyaret Ederek Bayramlarını Kutladı
15 Mayıs 2021

2020 Mart ayı itibarıyla ülkemizi etkileyen Covid-19 salgınında en ön safta mücadele eden değerli sağlık çalışanlarımız bu süreçte oldukça zorlu bir mücadelenin içinde yer aldılar.  Bu mücadelede her zaman çalışanlarımızın yanında olan hastanemiz yönetimi, Ramazan Bayramı dolayısıyla ailesi ve çocuklarından ayrı kalarak görevlerini yürüten sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Erol KELEŞ ve kurum yöneticilerimiz tüm hizmet alanlarını ziyaret ederek çalışanlarımızın bayramlarını kutladı. 14 Mayıs Eczacılar Günü olması sebebiyle hastanemiz eczacılarını da ayrıca ziyaret eden Başhekimimiz eczacılarımızın bayramlarını ve Eczacılar Günü’nü kutladı.

Pandemi polikliniği ve yoğun bakım servislerini de ziyaret ederek burada çalışan arkadaşlarımıza verdikleri başarılı mücadele için teşekkürlerini ileten Başhekimimiz,  çalışanlarımızın bayramlarını kutlayarak kendilerine çikolata ikram etti.
Ameliyathanede görev yapan personellerimizle ameliyathane şartları gereği ameliyathane dış koridorunda bir araya gelen Başhekimimiz Prof Dr.Erol KELEŞ, kendileriyle bayramlaşarak bizzat çikolata ikram etti.
 Ziyaret esnasında hastanemiz acil servisine başvuran bir hastaya müdahale eden Başhekimimiz Prof.Dr. Erol KELEŞ hastanemize başvuran hastalarımızla da ayrıca ilgilenerek kendileriyle sohbet edip bayramlarını kutladı.

• 20.jpg
  • 14.jpg