Hastanemizde Yarı Açık Psikiyatri Servisi Hizmete Açıldı
11 Haziran 2021

Ülkemizin sağlık alanındaki vizyon projelerinden olan ve 1 Ağustos 2018 tarihinde hizmete açılan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz, ilimize ve bölgemize katkı sunmaya devam ediyor. Hastanemiz 50 yataklı Tutuklu Hükümlü Adli Psikiyatri (THAP) ve 100 yataklı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri  (YGAP) birimleri ile hizmet vermektedir. Halkımızdan gelen talepleri dikkate aldığımızda, ilimizin yarı açık psikiyatri servisine ihtiyacı olduğu tespit edilmiştir. Bu ihtiyaca binaen hastanemiz tarafından psikiyatri servisi açılması için çalışmalar başlatıldı. Sunduğu hizmet itibarıyla özel donanımlar gerektiren “Yarı Açık Psikiyatri Servisi” 4 aylık yoğun emek ve çalışmaların ardından, tüm donanımları tamamlanarak 1 Haziran 2021 tarihinde hasta kabul etmeye başladı. Odalarında kişiye özel banyo ve tuvalet bulunan kliniğimiz, tek kişilik 12 odadan oluşuyor.

Ruhsal bozukluklar ile başvuran hastalarımızın teşhis ve tedavilerinin yapılacağı kliniğimiz, ilimize ve tüm bölge illerine hizmet verecektir.

• 1...JPG
  • 4...JPG