Şehir Hastanemizde By-Pass Ameliyatı Olan Hastamız Canlı Yayın Yaparak Hastanemize ve Çalışanlarımıza Teşekkür Etti
09 Temmuz 2021

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemizde Koroner By-Pass ameliyatı olan Dursun Karadeniz, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak hastanemize, doktorlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür etti.

Hastanemize nefes darlığı ve çarpıntı şikâyetleriyle başvuran Karadeniz’in damarlarında plak tespit edildi. Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğimizde takip edilen hastanın By-Pass ameliyatı olması gerektiğine karar verildi. Ameliyatı başarı ile gerçekleştirilen Dursun Karadeniz takiplerinin ardından şifa ile taburcu edildi.

Taburcu olduktan sonra, hastaneden aldığı hizmetlerden, hekim ve çalışanların ilgi ve alakasından duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak dile getiren Karadeniz, tedavi gördüğü klinikte görevli hekim ve çalışanları ziyaret etti.