“Sepsis Farkındalık Haftası” ve “Sepsis Günü” Kapsamında Hastanemizde Sunum Yapıldı.
17 Eylül 2021

“Sepsis Farkındalık Haftası” ve “Sepsis Günü” kapsamında Türk Yoğun Bakım Derneği’nin tüm Türkiye çapında organize ettiği “Sepsis Tarihçesi, Sepsis Tanımı ve Tedavisi” adlı sunumlar hastanemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr.Ümit KARATEPE tarafından, hastanemizden çeşitli branşlarda uzman doktor ve sağlık çalışanlarının ve Fırat Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Azize BAŞTAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet AKSU’ nun katılımlarıyla 16.09.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Topluma sepsisi tanıtmak ve bu hastalığa bakış açılarını genişletmek ve sağlık çalışanlarının farkındalığını arttırmak için her yıl düzenli olarak yapılan bu toplantılar hastanemizde düzenli olarak gerçekleştirilmektedir.