Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programımız Tamamlandı
09 Aralık 2021

📌Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programımız Tamamlandı
Hastanemiz tarafından düzenlenen Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı. Otuz gün süren eğitim sonunda "Ameliyathane Hemşireliği" eğitimini tamamlayan 11 kursiyere Katılım Belgeleri verildi. Kursiyerlere belgelerini takdim etmek üzere hastanemiz konferans salonunda bir tören düzenlendi. Düzenlenen törende, kurum yöneticilerimiz ve eğitmenlerimiz tarafından eğitim programını tamamlayan kursiyerlere belgeleri takdim edildi.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Nazan ÖZDEMİR ise yaptığı konuşmada, Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’nı tamamlayan; Tunceli, Kars, Iğdır, Muş ve İlimiz merkez ve ilçelerinden katılan kursiyerlere teşekkür edip, başarılar diledi.