Hastanemizde El Sanatları Sergisi Düzenlendi

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün hastanemizde açmış olduğu kurslarda hasta ve hasta yakınlarının yapmış olduğu ürünlerin sergilendiği “El Sanatları Sergisi” nin açılış töreni yapıldı. 28 Mart 2022 (Pazartesi) günü başlayan sergide Hastanemizde tedavi gören hasta yakınları ve servis çalışanlarımızın ürettikleri eserler üç gün boyunca sergilenecek.

Serginin açılışına AK Parti Elazığ Milletvekili Sayın Zülfü DEMİRBAĞ, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT, hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Erol KELEŞ, Halk Eğim Merkezi Müdürü Kenan TABAR, Memur- Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim BAHŞİ ve kurum yöneticilerimiz katılım sağladılar.

Halk Eğitim Merkezine, kurum çalışanlarımıza, hasta ve hasta yakınlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

• 1...jpg
  • 2..jpg