Hastanemizde, Cerrahi Onkoloji, Medikal Onkoloji, Radyasyon Onkoloji ve Tıbbi Patoloji Uzmanlarının Katıldığı Multidisipliner Yaklaşımlar İle Kanser Hastalarımız İçin En Uygun Tedaviler Yapılabilmektedir
22 Nisan 2022

Hastanemiz Genel Cerrahi Kliniği, üstün fiziki özellikleri, teknolojik donanımları ve multidisipliner tedavi yaklaşımıyla hastalarına şifa olmaya devam ediyor. Genel Cerrahi, Tıbbi Onkoloji ve Radyasyon Onkolojisi Kliniklerimizde kanser türlerinin tedavisi günümüz tıbbında gelinen son yeniliklerle güvenle uygulanmaktadır.

Hastanemiz Genel Cerrahi Kliniği’nin onkolojik ve acil vakalarda şehrimize ve bölge illere başarıyla hizmet ettiğini ifade eden Opr. Dr.Abdullah KUT, “Laparoskopik ve açık yöntemlerle kolon tümörü ve mide kanseri ameliyatlarını başarıyla gerçekleştirdiklerini’’ ifade etti.

Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Asude AKSOY ise, ‘Hastalarımıza tıbbın gerektirdiği en güncel tedavileri multidisipliner tedavi yaklaşımıyla sunduklarını, onkolojik tanılı ve henüz ileri evre konumuna gelmemiş hastalarda cerrahi öncesi neoadjuvan kemoterapi diye adlandırılan kemoterapi uygulamaları hastalardaki belirgin tümör yükünü azaltarak yapılan cerrahi müdahalelerin ardından belirgin sağ kalım avantajları sağlamaktadır” şeklinde konuştu.

Hastanemizde cerrahi onkoloji, medikal onkoloji, radyasyon onkoloji ve tıbbi patoloji uzmanlarının katıldığı multidisipliner yaklaşımlar ile kanser hastalarımız için en uygun tedavi şekilleri oluşturulmaktadır.

Ekibimize teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamın dileriz.

• 1 (1).jpg