Anestezi Yoğun Bakım Ünitemiz Tüm Bölgeye Hizmet Sunmaya Devam Ediyor
25 Mayıs 2022

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi ilimize ve bölgemize üstün donanımı ve nitelikli kadrolarıyla hizmet sunmaya devam ediyor. Son teknolojik cihazlarla donatılmış olan ünitemiz, tamamen izole yatakları olan ayrı ayrı odalar halinde planlanmış yüksek standartlar ile hizmet etmektedir.

Anestezi yoğun bakım sorumlusu Uzm. Dr. HANBEYOĞLU “Burada sunduğumuz hizmetler gerçekten çok özveri gerektiriyor. Çünkü insanlarla çok yakından ilgilenmeniz gerekiyor. Kliniğimizde çalışan tüm arkadaşlarımız hastalarına ailelerinden biriymiş gibi özveriyle yaklaşıyorlar. Çok zorlu bir hizmet alanında çalışırken; tedavi gören hastalarımızı şifayla taburcu etmek ve onlardan duyduğumuz güzel sözler moral ve motivasyonumuzu artırıyor. Araç içi trafik kazası geçiren bir hastamız bizlere teşekkür etmek için bir video çekmiş bunu gördüğümüzde çok mutlu olduk. Hastamıza güzel sözleri için teşekkür ediyor, sağlıklı bir yaşam sürmesini diliyorum.” dedi.

Hastalarımızın hastaneden ayrılırken mutlulukları bizlere de güç vermektedir. Anestezi Yoğun Bakım Ünitemizin tüm personeline teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.