Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde "Kalp Pili Kontrol Polikliniği" Hizmete Açıldı
06 Ocak 2023

İlimize ve bölgemize kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefleyen Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesin’ de kalp pili kontrol polikliniği hizmet vermeye başladı.

Kalp pili kontrol polikliniğinin bölgenin önemli bir ihtiyacı olduğunu ifade eden hastanemiz kardiyoloji uzmanı Uzm. Dr. İsmail POLAT, “Bu poliklinikte kalp pili olan hastalara hizmet verilmektedir. Kişiye özel kalp pili ayarları, batarya ömrünün ölçülmesi, acil durumlarda müdahale edilmesi; ameliyat, fizik tedavi ve MR çekimi öncesi kişiye özel pil ayarlarının yapılması gibi kalp piline dair bütün işlemler bu poliklinikte hekim eşliğinde yapılmaya başlanmıştır. Kalp pili kontrol polikliniğimiz mesai saatleri içinde her gün çalışmaktadır. Randevusuz hasta kabulü de yapılmaktadır’’ dedi.

İlimize ve bölgemize hayırlı olmasını dileriz.