Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi “Uzman Eller, Doğru Emzirme, Sağlıklı Nesiller” sloganıyla Emzirme Danışmanlığı Seferberliği başlattı.
07 Haziran 2023

Hastanemiz bünyesinde anne sütünün teşviki ve bebek dostu sağlık kuruluşları programı kapsamında, “Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Teslim Programı” düzenlendi. Eğitim kapsamında 147 ebe ve hemşiremiz emzirme danışmanlığı sertifikasını almaya hak kazandı. Eğitim programına emek veren tüm personelimiz ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi olarak, “Uzman Eller, Doğru Emzirme, Sağlıklı Nesiller” sloganımız ile endişe ve korkunun yerine şefkat ve güven duygularını aşılayan güçlü ekibimizle anne ve bebeğin yanındayız.

• Adsız tasarım (1).png
  • Adsız tasarım (3).png